Vinduespudsning

Hos Bylderup Vinduespolering går vi aldrig på kompromis med din vinduespudsning. Vi foretager vinduespudsning i Sønderborg, Tønder og Aabenraa kommune for både private og erhverv. Vores vigtigste opgave er at sørge for vinduespudsning, der efterlader stribefri og rene vinduer. Det gør vi ved at bruge de helt rigtige teknikker til at pudse dine vinduer. Hos Bylderup Vinduespolering kan vi varetage vinduespudsning i op til 15 meters højde. Det svarer ca. til 3. sals højde.Hos Bylderup Vinduespolering pudser vi ikke blot dine vinduer. Vi sørger også for, at vaske din vinduesramme omkring vinduet, så du slipper for at have kedelige spindelvæv. Det efterladte resultat er det vigtigste, når du overlader din vinduespudsning til Bylderup Vinduespolering. Derfor må spindelvæv eller andet skidt ikke være årsag til, at du ikke er tilfreds med vinduespudsningen.

Regelmæssig vinduespudsning

Vi anbefaler altid, at du får pudset dine vinduer regelmæssigt for at holde dem rene. Typisk anbefaler vi vinduespudsning ude 1 gang hver eller hver anden måned. Vinduespudsning indendørs kan sagtens klares med et længere interval.Intervallerne for vinduespudsning afhænger naturligvis af, hvor udsatte dine vinduer er for skidt og snavs. Når vi kommer ud og skal give et tilbud på vinduespudsning hos dig, vil vi samtidig aftale med dig, hvor ofte vi skal komme.

Vinduespudsning uden kemikalier

Miljøvenlighed har været et højaktuelt emne i mange år og det har vi naturligvis også taget stilling til hos Bylderup Vinduespolering. Derfor har vi også valgt, at vinduespudsning kun sker med det reneste vand – Helt uden overflødige kemikalier.Selvom vi ikke bruger sæbe eller andre kemikalier til vinduespudsning, bliver dine vinduer stadig helt rene og stribefri. Simpelthen af den årsag, at god vinduespudsning er baseret på teknikker.

Vinduespudsning ude og inde

Hos Bylderup Vinduespolering klarer vi vinduespudsning på inde og ude, så du kan slippe helt for vinduespudsning og bruge din tid på andre og vigtigere ting i dit liv. For os er vinduespudsning en tillidssag og derfor aftaler vi altid med dig, hvornår vi skal pudse dine vinduer inde, så du har mulighed for at være hjemme imens.

Kontakt os allerede i dag i formularen på siden her, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning. Ellers kan du læse mere om vores ydelser her

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning eller solcellevask

Her kører Bylderup Vinduespolering

SønderborgAabenraaTønder – Rødekro – og omegn