Få det bedste ud af dit drivhus

Vi har hos Bylderup Vinduespolering pudset sønderjydernes vinduer i over 8 år – og til stor tilfredshed blandt vores kunder. Vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til at holde dine ruder rene for skidt og snavs.

Hos os får du altid en skræddersyet løsning til lige netop dit behov – og til en konkurrencedygtig pris. Derfor tilbyder vi nu også rengøring af drivhuse, for alle ruder bliver beskidte, og på et drivhus er det kun endnu tydeligere, når de mange ruder er sorte af støv og snavs.

Rengøring af drivhus

Rengøring af drivhuse uden kemikalier

Hos Bylderup Vinduespolering kan vi hjælpe dig med, at få det bedste ud af dit drivhus, med en grundig og professionel vask af alle vinduerne. Og ligesom når vi vasker dine ruder på huset eller lejligheden, bruger vi heller ikke her unødvendige kemikalier, men derimod kun det reneste vand. Og vi garanterer at dit drivhus står skinnende rent med en pudsning i absolut topkvalitet.

Vi sørger for dit drivhus altid er rent og pænt

Ønsker du et konstant højt niveau af renlighed på dit drivhus uden selv at skulle holde øje med hvad der trænger og hvornår? Og vil du være sikker på, at dit drivhus altid er rent så sollyset altid kan komme til sin ret i drivhuset? Så lad Bylderup Vinduespolering hjælpe dig. Er drivhusglasset blevet lidt grønt eller brunt, og begynder det at knibe med at se igennem, så kan en professionel vask af dit drivhus være en god investering. Snavs kan nemlig blokere op til 50% af lysindfaldet i et drivhus hvilket kan føre til nedsat produktion af dine blomster og planter.

Hvor ofte skal drivhuset rengøres?

Det bedste svar på, hvor ofte dit drivhus skal rengøres er, efter behov. Er dit drivhus eksempelvis placeret et sted, hvor der hurtigt kommer snavs på, fx fra nærtstående træer, er det nødvendigt at rengøre drivhuset oftere, end hvis det står et mindre udsat sted. Derfor skræddersyer vi hos Bylderup Vinduespolering altid en løsning som passer til dig.

Derfor er et rent drivhus vigtigt

Med en grundig rengøring af dit drivhus af Bylderup Vinduespolering, sikrer vi, at dine ruder er beskyttet mod alger, svampe og andet snavs, som måtte have bosat sig på dine ruder. På den måde er du garanteret, at solens stråler altid kan trænge nemt igennem glasset til dit drivhus, så dine planter og blomster har optimale betingelser for vækst.

Forlænger levetiden på drivhuset

Foruden at sikre dine planter optimale vækstbetingelser, forlænges levetiden på dit drivhus også ved hjælpe af kyndig rengøring og hygiejne. Ligesom med alt andet, forfalder drivhuse med tiden, hvis man ikke tager hånd om dem.

Har du spørgsmål eller ønsker du at indhente et tilbud, så tøv ikke med at kontakt os, og slip for den sure rengøringspligt af dit drivhus allerede i dag, og lad dygtige fagfolk stå for den i stedet.