Vi pudser vinduer hos både private og erhverv

Bylderup Vinduespolering blev stiftet i 2012 og har siden begyndelsen været ejet af Gunnar Christesen. Siden 2012 har vi haft vokseværk og der er kommet op til flere erfarne vinduespudsere med i teamet til at varetage jeres vinduespudsning. Vi pudser vinduer hos både private og erhverv i Tønder og Aabenraa, men varetager naturligvis også vinduespolering i andre kommuner i Sønderjylland, som f.eks. Sønderborg.

Hos Bylderup Vinduespolering er vinduespudsning en tillidssag og det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor lægger vi også stor vægt på, at have god dialog med kunden både før, under og efter vi har pudset dine vinduer. Ligesom vi også tilstræber, at det altid er den samme vinduespudser, der kommer på besøg hos dig.

Bylderup Vinduespolering tager sikkerhed seriøst

Vi vil gerne passe på vores medarbejdere, så de kan pudse dine vinduer i mange år frem endnu. Derfor er et godt arbejdsmiljø med høj sikkerhed også en af vores kerneværdier hos Bylderup Vinduespolering. Hos os sender vi aldrig en medarbejder ud til en opgave, der ikke kan løses forsvarligt, og vi sørger altid for, at alle medarbejdere benytter de rette teknikker, så de ikke ødelægger deres skulder eller på anden måde kommer til skade.

Inden vi sender en medarbejder ud til dig, har vi altid sørget for at give ham den nødvendige oplæring. Det er der 2 helt elementære årsager til.

  1. Vi vil sikre os, at alle medarbejdere kan udføre deres arbejde sikkert
  2. Vi vil sikre os, at arbejdet vi leverer, altid lever op til vores kvalitetskrav

Høj kundetilfredshed hos Bylderup Vinduespolering

Hos Bylderup Vinduespolering er tilfredse kunder det vigtigste og vi vil aldrig gå på kompromis. Vi har benene solidt plantet i den jyske muld, møder vores kunder i øjenhøjde og med et smil på læben. Udover, at vi selvfølgelig efterlader rene og stribefri vinduer, så vil vi også efterlade et indtryk af, at hos Bylderup Vinduespolering tager vi vores arbejdes seriøst. Vi holder vores aftaler og kommer altid og pudser dine vinduer som aftalt. Du kan læse mere om vores ydelser her.