Stribefri og rene vinduer

Hos Bylderup Vinduespolering går vi aldrig på kompromis med din vinduespudsning. Vi foretager vinduespudsning i Aabenraa, Padborg, Rødekro, Sønderborg, Tønder og resten af Syd- & Sønderjylland kommune for både private og erhverv. Vores vigtigste opgave er at sørge for vinduespudsning, der efterlader stribefri og rene vinduer. Det gør vi ved at bruge de helt rigtige teknikker til at pudse dine vinduer. Hos Bylderup Vinduespolering kan vi varetage vinduespudsning i op til 15 meters højde. Det svarer ca. til 3. sals højde.

Hos Bylderup Vinduespolering pudser vi ikke blot dine vinduer. Vi sørger også for, at vaske din vinduesramme omkring vinduet, så du slipper for at have kedelige spindelvæv. Det efterladte resultat er det vigtigste, når du overlader din vinduespudsning til Bylderup Vinduespolering. Derfor må spindelvæv eller andet skidt ikke være årsag til, at du ikke er tilfreds efter vi har vasket dine vinduer. Bylderup Vinduespolering har mange års erfaring i at pudse og vaske vinduer af alle typer, og du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på hvad det koster at bestille en vinduespudser hos os.

Vinduespudsning

Et godt råd fra en vinduespudser

Vi anbefaler altid, at du får pudset dine vinduerne i dit hjem regelmæssigt for at holde dem rene. Typisk anbefaler vi du får besøg af vores vinduespudser 1 gang hver eller hver anden måned. Vinduespudsning indendørs kan sagtens klares med et længere interval.

Intervallerne afhænger naturligvis af, hvor udsatte dine vinduer er for skidt og snavs. Når vi kommer ud og skal give et tilbud på vinduespudsning hos dig, vil vi samtidig aftale med dig, hvor ofte vi skal komme, så du får den bedst mulige aftale.

Vinduespudsning uden kemikalier

Miljøvenlighed har været et højaktuelt emne i mange år og det har vi naturligvis også taget stilling til hos Bylderup Vinduespolering. Derfor har vi også valgt, at vores vindues vask kun sker med det reneste vand – Helt uden overflødige kemikalier.

Selvom vi ikke bruger sæbe eller andre kemikalier til vinduespudsning, bliver dine vinduer stadig helt rene og uden striber. Simpelthen af den årsag, at skinnende rene vinduer er baseret på vores professionelle vinduespudseres teknikker.

Indhent tilbud på vinduespudsning

Vores priser starter fra kun 100 kroner.

Vindues vask både ude og inde

Hos Bylderup Vinduespolering klarer vi vinduespudsning inde og ude, så du kan slippe helt for at bruge din tid på det, så får du tid til andre og vigtigere ting i dit liv. For os er vinduespudsning en tillidssag og derfor aftaler vi altid med dig, hvornår vi skal pudse dine vinduer inde, så du har mulighed for at være hjemme, hvis du foretrækker dette.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud. Udfyld kontaktformularen så kontakter vi dig hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud med priser på vinduespudsning eller høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Ellers kan du læse mere om vores ydelser her.