Hos Bylderup Vinduespolering tilbyder vi vinduespudsning i Sønderborg. Selv holder vi til i den lille Sønderjyske by Bylderup-Bov, der ligger kun en halv times kørsel fra Sønderborg. Derfor tillader vi os også, at kalde os selv for din lokale vinduespudser i Sønderborg.

Vi tilbyder vinduespudsning i Sønderborg til både private og erhverv, så uanset om du skal have pudset små dannebrogsvinduer eller store facader, så kan vi klare opgaven hos Bylderup Vinduespolering. Vi har mulighed for, at pudse vinduer i op til 15 meters højde. Det betyder, at vi også tilbyder vinduespudsning i Sønderborg i etagebygninger.

Få et tilbud på vinduespudsning
 

Vinduespudser i Sønderborg fra kun 100 kroner

Kemikaliefri vinduespudsning i Sønderborg

Det er vigtigt for os, at vi kan passe på miljøet. Derfor foretager vi kun kemikaliefri vinduespudsning i Sønderborg. I stedet efterlader vi skinnende rene og stribefri vinduer, der er rengjort med det reneste vand.

Det er ikke nødvendigt at bruge sæbe eller andre kemikalier for at opnå et flot resultat. Det endelige resultat afhænger af de teknikker vi bruger – Det kalder vi for godt håndværk!

Det er ikke kun miljøet, der bliver skånet hos os. Vi sørger også for, at vores medarbejdere har fået den nødvendige oplæring, inden de skal varetage din Vinduespudsning i Sønderborg. Det gælder både i forhold til arbejdsmiljø og arbejdsstillinger, som det gælder deres håndtering af vinduespudsning.

Fast aftale på vinduespudsning i Sønderborg

Det er rart, når vinduerne er rene og lyset kan skinne klart igennem ind i din bolig. Vi anbefaler derfor også altid at lave en fast aftale på vinduespudsning i Sønderborg. Du slipper også for at skulle tænke på vinduespudsning igen. Hos Bylderup Vinduespolering holder vi nemlig styr på, hvornår det igen er tiden til, at vores vinduespudser kører til Sønderborg og klarer vinduespudsningen.

Vores vinduespudser kører dagligt i Sønderborg og derfor kan du faktisk få pudset dine vinduer, når det passer dig og så ofte det skulle være. Oftest vælger vores kunder, at få pudset vinduer ca. 1 gang om måneden. Nogle få kan trække den til hver anden måned før, vinduespudseren skal komme til Sønderborg. Boliger placeret ud til trafikerede veje bliver udsat for mere skidt end etageboliger eller boliger placeret bag hække.

Altid den samme vinduespudser

Når du vælger Bylderup Vinduespolering til at varetage din vinduespudsning i Sønderborg, sørger vi for, at du altid får besøg af den samme vinduespudser. For os er det nemlig vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og har tillid til det arbejde vi skal udføre.

Vi vasker også solceller

Hos Bylderup Vinduespolering varetager vi ikke kun vinduespudsning i Sønderborg. Vi tilbyder også solcellevask. Det er vigtigt, at få vasket solcellerne 1-2 gange årligt for at få den maksimale ydeevne på dine solceller.

Har du solceller på dit tag, så kan vi passende vaske dem et par gange om året, når vi alligevel er kommet til Sønderborg for at klare din vinduespolering.

Få et uforpligtende tilbud på Vinduespudsning i Sønderborg

Når du har brug for vinduespudsning i Sønderborg, så kommer vi altid forbi og tager en snak om din vinduespudsning. Noget af det vi blandt andet skal blive klogere på, inden vi kan give dig et tilbud på vinduespudsning i Sønderborg er:

  1. Hvor mange vinduer består din bolig af og hvordan er tilgængeligheden?
  2. Skal vi pudse dine vinduer både inde og ude?
  3. Hvor ofte skal din vinduespudser komme forbi Sønderborg?