Rengøring af solceller

Rengøring af solceller er nok ikke noget, de fleste tænker over, men faktisk er det yderst vigtigt at rengøre solceller. Beskidte solceller kan have nedsat ydeevne og du mister altså en væsentlig del af udbyttet. Rene solceller giver dig den bedste effekt. Hos Bylderup Vinduespolering anbefaler vi, at få foretaget en rengøring minimum 1-2 gange årligt. Hvor ofte de skal vaskes afhænger af, hvor udsatte de er for blandt andet trafikos, blade fra træer og lignende.

Solcellevask

Rengøring af solceller – Vi bruger vand uden skadelige kemikalier

Til solcellevask bruger vi udelukkende rent vand uden kemikalier for at opnå det bedste resultat. Hos Bylderup Vinduespolering kan vi foretage solcellevask i op til 15 meters højde. Så selvom du har solceller på taget af dit parcelhus, så klarer vi din solcellevask.

Vask af solceller

Rensning bør ikke vaskes i høj solskin, da det kolde vand mod de varme solceller kan resulterer i, at cellernes glas sprænger. Derfor ringer vi altid til dig for, at aftale hvornår vi kan komme. Typisk vil det være fordelagtigt at få dem vasket om morgenen, hvor det endnu ikke er så varmt.

Ring til os i dag eller send en besked, så kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Hvis du også er interesseret i vinduespolering af dine vinduer, kan du læse mere her.

Solcellevask i Aabenraa, Sønderborg og resten af Sønderjylland

Her hos Bylderup Vinduespolering er vi enormt fleksible og mobile med vores egne firmabiler til, at komme rundt og rengøre solcelleanlæg i hele Sønderjylland. – Giv os glædeligt et ring eller et skriv, og så finder vi ud af det praktiske i forhold til størrelsen på dit solcelleanlæg og hvor ofte du ønsker dem vasket.