Solcellevask – Rengøring af solceller

Rengøring af solceller er nok ikke noget, de fleste tænker over, men faktisk er det yderst vigtigt at vaske sine solceller. Beskidte solceller kan have nedsat ydeevne og du mister altså en væsentlig del af udbyttet, hvis du ikke får foretaget solcellevask jævnligt. Hos Byllerup Vinduespolering anbefaler vi, at få foretaget en solcellevask minimum 1-2 gange årligt. Hvor ofte dine solceller skal vaskes afhænger af, hvor udsatte de er for blandt andet trafikos, blade fra træer og lignende.

Rengøring af solceller med rent vand

Til solcellevask bruger vi udelukkende rent vand uden kemikalier for at opnå det bedste resultat. Hos Bylderup Vinduespolering kan vi foretage solcellevask i op til 15 meters højde. Så selvom du har solceller på taget af dit parcelhus, så klarer vi din solcellevask.

Solcellevask afhænger af vejret

Dine solceller bør ikke vaskes i høj solskin, da det kolde vand mod de varme solceller kan resulterer i, at solcellernes glas sprænger. Derfor ringer vi altid til dig for, at aftale hvornår vi kan komme. Typisk vil det være fordelagtigt at få vasket solceller om morgenen, hvor det endnu ikke er så varmt.

Ring til os i dag eller send en besked, så kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud på solcellevask.

Hvis du er interesseret i vinduespolering af dine vinduer, kan du læse mere her

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning eller solcellevask

Her kører Bylderup Vinduespolering

SønderborgAabenraaTønder – Rødekro – og omegn