Solcellevask og rengøring af solceller

Rengøring af solceller er nok ikke noget, de fleste tænker over, men faktisk er det yderst vigtigt at rengøre solceller. Beskidte solceller kan have nedsat ydeevne og du mister altså en væsentlig del af udbyttet. Rene solceller giver dig den bedste effekt. Hos Byllerup Vinduespolering anbefaler vi, at få foretaget en rengøring minimum 1-2 gange årligt. Hvor ofte de skal vaskes afhænger af, hvor udsatte de er for blandt andet trafikos, blade fra træer og lignende.

Solcellevask Sønderjylland - Bylderup Vinduespolering

Rengøring af dit solcelleanlæg med rent vand

Til solcellevask bruger vi udelukkende rent vand uden kemikalier for at opnå det bedste resultat. Hos Bylderup Vinduespolering kan vi foretage solcellevask i op til 15 meters højde. Så selvom du har solceller på taget af dit parcelhus, så klarer vi din solcellevask.

Rengøringen afhænger af vejret

Rensning bør ikke vaskes i høj solskin, da det kolde vand mod de varme solceller kan resulterer i, at cellernes glas sprænger. Derfor ringer vi altid til dig for, at aftale hvornår vi kan komme. Typisk vil det være fordelagtigt at få dem vasket om morgenen, hvor det endnu ikke er så varmt.

Ring til os i dag eller send en besked, så kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Hvis du også er interesseret i vinduespolering af dine vinduer, kan du læse mere her

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning eller solcellevask