Få et tilbud fra Bylderup Vinduespolering

Vi vil gerne give dig det bedste tilbud på vinduespudsning, og derfor kommer vi altid ud og vurderer opgavens omfang, inden vi giver dig et endeligt tilbud med en fast pris. Samtidig aftaler vi også, hvor ofte dine vinduer skal pudses.

Hos Bylderup Vinduespolering er vi fleksible og vi varetager vinduespudsning for både private og erhverv i op til 15 meters højde.

Vi kører i hele Tønder og Aabenraa kommune samt Sønderborg kommune.

Priser fra kun 100 kr.

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og/eller solcellevask – vores priser starter helt nede i 100 kr.

 

Kontaktoplysninger

E-mail: kontakt@bylderupvinduespolering.dk
Telefon:  +45 20 83 59 74

Telefontider

Man - Fre09:00 - 21:00
Lørdag10:00 - 17:00
Søndag10:00 - 17:00

Få et uforpligtende tilbud

Vores priser starter fra kun 100 kr.

Derfor skal du vælge os

Altid stribefri vinduer

Hos Bylderup Vinduespolering efterlader vi altid skinnende rene og stribefri vinduer. Udover at holde dine vinduer skinnende rene, så vasker vi også vinduesrammerne og fjerner eventuelt spindelvæv, så dine vinduer er helt rene.

Tillidsfuld vinduespudsning

Du får tilknyttet en fast og dygtig vinduespudser, der er sit ansvar bevidst og altid møder dig i øjenhøjde. Hos os er kundernes tilfredshed det vigtigste og vi kommer altid som aftalt, så du forberedt. Vi pudser kun vinduer indvendig med kundens tilstedeværelse, så er der klare linjer.
w

Vinduespudsning efter dine behov

Vi tager vores fag seriøst, og vi ved, at der kan være forskel på behovet for vinduespudsning. Derfor kommer vi altid ud og giver et uforpligtende tilbud, der tager udgangspunkt i dit behov. Vi pudser dine vinduer både ude og inde og vi kigger forbi lige så ofte, som du finder det nødvendigt.
Z

Kemikaliefri vinduespudsning

Hos Bylderup Vinduespolering vil vi gerne minimere vores aftryk på miljøet, og benytter derfor kun det reneste demineraliserede vand. Vi synes selv, at det giver de flotteste og rene ruder – helt uden brug af kemikalier.